Liška pokračuje i na podzim

04.10.2012 12:35


slunickaMilé lišky a liščata, jsem moc ráda, že jsme se zase začali scházet v našem Doupěti, některá Liščata začala chodit do místní školky, jiná se zase narodila. Sešli jsme se po prázdninách v pondělí 1.10. a vyrobili jsme si krásná sluníčka ze špachtlí. Lišky Andrea a Aška připravily pro vás program až do konce prosince, budeme vyrábět krásné věci a trochu si hrát s angličtinou.

Velice mě potěšil zájem o hudební školu Yamaha, na První krůčky k hudbě se přihlásilo 12 dětí, chystáme se kroužek rozdělit do dvou hodin, pozvěte také kamarádky, ať je nám všem na hodině veseleji.

Prázdniny uběhly tak rychle také proto, že jsme připravily pro lysolajské i okolní děti dva příměstské tábory, které se velmi vydařily.  Můžete se podívat na fotky a doufám, že příští léto strávíte s námi také. 

Těšíme se na podzimní bazar a Černou hodinku a spoustu dalších akcí, které pro vás spolu s ostatními chystáme. Přijďte mezi nás, najděte si nové kamarády, užijte si krásné babí léto s námi a s Liškou v Lysolajích.

Zdraví Liška Marcela